maandag 24 augustus 2015

Verminkt JVV met 9 man onderuit tegen vierdeklasser

JVV wordt door blessures geteisterd en moest gisteren tegen vierdeklasser DSC '65 noodgedwongen met trainer Johan Schoenmaker als laatste man aan de wedstrijd beginnen.

Nadat Rick Zwake in de eerste helft al uitviel met een blessure, moesten Jan Wortelboer en Johan zelf in de rust ook naar de kant. Keeper Danny de Haas stond hierdoor de tweede helft centraal achterin. In de tweede helft kwam JVV vervolgens met 9 man te staan doordat Geert Jan Westerhof en Danny de Haas met blessures uitvielen.

JVV begon de wedstrijd goed en ging met 0-0 de rust in, maar in de tweede helft gaf DSC '65 gas bij en konden de jongens van JVV het niet meer belopen: 0-7.

Lees een uitgebreid wedstrijdverslag later deze week op de pagina "Verslagen".

Trainer Johan Schoenmaker was ondanks de zware nederlaag tevreden met zijn ploeg. Op Facebook postte hij gisterenavond het volgende: "Vandaag de bekerwedstrijd thuis gespeeld tegen 4e klasser DSC,65.Voor aanvang van de wedstrijd was het een gepuzzel om een opstelling op papier te krijgen.Nog steeds 2 man op vakantie en 4 blessures en met een selectie van 18 man hou je dan niet veel over.Ikzelf als 55 jarige moest de schoentjes weer aantrekken en ook Jan Wortelboer was erbij,ondanks dat hij nog maar 2 keer had getraind.Al met al stonden de neusjes met name de eerste helft de goede kant op en werd er op alle vlakken positief gecoacht en dat is een pluim voor dit zeer jonge JVV.Ondanks dat DSC de bovenliggende ploeg was,werd er gerust met 0-0.In de 2e helft moest er gewoon gewisseld worden,want Jan en ik hadden echt de pijp leeg.Dus de 2e helft werd begonnen met zonder de nodige ervaring.Al snel bleek dat we dan te kort komen,ook door allerlei blessures.Maar de jongens hebben zich goed geweerd naar de mogelijkheden die ze hadden.En dan is het knap dat ondanks de nederlaag de jongens positief zijn.En dat is nu net wat we willen bij JVV.Ik vindt dan ook dat de jongens zich zeer verdienstelijk hebben opgesteld en dat alleen al is een compliment waard.Trouwens we verloren vandaag met 0-7.Donderdag wacht Buinen uit en moeten we alle zeilen bijzetten om toch een goed elftal neer te zetten.Ik zeg JVV is goed bezig en zal dit zeker laten zien in de competitie."