zondag 13 maart 2016

JVV 2 wint, JVV 1 verliest met opgeheven hoofd

Beide elftallen moesten vandaag weer in de baan voor de reguliere competitie.

Vanochtend was het de beurt aan JVV 2, dat in Gasselternijveen moest aantreden tegen het derde elftal van de gelijknamige club. Twee weken zonder wedstrijd leken geen probleem voor het elftal uit Jipsingboertange. Integendeel, de ploeg kwam fris uit de startblokken en sleepte alweer de tweede overwinning op rij binnen: 2-5. JVV 2 staat op een 10e plaats en heeft weer aansluiting gevonden bij de teams erboven.

Vanmiddag moest JVV 1 in de baan tegen DWZ 1. Eerder dit seizoen werd op eigen veld nog kansloos met 10-0 verloren. De ploeg van trainers Dolf Kruize en Johan Schoenmaker had vanwege blessures en twee schorsingen maar liefst zeven vervangers in de basis staan. Desondanks heeft het team van begin tot einde gevochten voor elke bal. DWZ kon maar moeilijk door de stugge defensie heen komen, maar pakte wel de 3 punten door met 2-0 te winnen. Toch een prima prestatie van de gehavende ploeg uit Jipsingboertange, die helaas nog altijd met 0 punten onderaan de ranglijst bungelt.

Volgende week ontvangt JVV 1 directe concurrent Veelerveen. De eerste ontmoeting tussen de twee teams ging na veel strijd en een beetje hulp van de scheidsrechter naar de ploeg uit Veelerveen. JVV was echter verre van kansloos en is gebrand om op het eigen sportpark revanche te halen en weer van de hatelijke 0 punten af te komen.

JVV 2 treedt 's ochtends, eveneens thuis, aan tegen Nieuw Buinen 4, dat 3 punten meer heeft dan de thuisploeg. Ook dit belooft dus een spannende wedstrijd te worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten