vrijdag 16 augustus 2019

DWZ 1 - JVV 1 2 - 5 (oefenwedstrijd)

Afgelopen donderdag speelde JVV 1 haar eerste oefenwedstrijd onder leiding van trainer Dirk Zuur.
Met een aantal nieuwe spelers in het 1e elftal werd gespeeld in Zuidwending tegen 5e klasse DWZ.

Al na 6 minuten spelen kreeg JVV een vrije trap, deze werd genomen door Marnick Sterenberg die hem mee gaf op Jeroen Mestenmaker. Hij passeerde 2 spelers van DWZ en scoorde de 0-1

JVV kreeg kans op meer, een mooie aanval en een schot van Jesper Timmerman net over.
Even later een steekballetje van Jeroen Mestenmaker op Christian Schutte die net naast schoot.

Pas in de 27e minuut van de wedstrijd kreeg DWZ hun 1e kans.
Een schot met een knappe redding van Martin Rozeveld.
Even later kreeg DWZ nog een grote kans om iets terug doen.
3 spelers stonden helemaal vrij voor het doel maar de bal ging naast.

Na 34 minuten was het weer JVV met een aanval, Nick Stalknecht stond ineens alleen voor de keeper van DWZ, de eerste schot van Nick werd gestopt door de keeper, in de rebound schoot Nick naast.

Na 37 minuten kwam misschien wel de mooiste aanval van JVV.
Een mooie 1 / 2 met Jeroen Mestenmaker op Roy Brons.
Roy gaf een perfecte voorzet op het hoofd van Roy Veen die goed binnen kopte 0-2

Vlak voor rust kwam DWZ nog terug na een goed ingeschoten vrije trap net buiten de 16 meter. Rust stand 1 - 2

Na de thee en een paar aanpassingen in het team kwam de thuisploeg langszij.
Een corner werd in eigen doel gekopt, de stand was weer gelijk 2-2

Na 22 minuten spelen kwam een lange bal van achteruit. Roy Veen kon de bal goed aannemen en bleef rustig en scoorde beheerst de 2-3 binnen.

Even later weer een mooie lange bal van Lars Kamies, de bal was weer op maat voor Roy Veen die het overzicht behield en een pass gaf op Nieck Bentum die binnen schoot 2-4

Vlak voor tijd werd de score nog hoger.
Na een goed genomen corner van Roy Veen kon Nieck Bentum van dichtbij zijn 2e treffer maken.

Eindstand  DWZ - JVV 2 - 5

Een goede en leuke eerste wedstrijd van JVV 1.