maandag 23 september 2019

Weekendje voetbal JVV

Afgelopen weekend kwamen alle teams van JVV weer in actie.

Afgelopen vrijdag begonnen de dames van JVV vr1 aan de 2e ronde van de competitie.
De wedstrijden werden ivm het noodlottige ongeval niet gespeeld in Buinen maar in Ter Apel.

JVV Vr1 begon de 1e wedstrijd goed tegen het thuis team Ter Apel  Vr2. Het werd een mooie 2-0 overwinning dankzij doelpunten van Rebecca en Kim
De 2e wedstrijd werd met 0-2 verloren van Sellingen Vr1.
De laatste wedstrijd van de avond ging tegen Buinen Vr2. Ook hier was Buinen te sterk voor JVV.
Einduitslag was 0-3
JVV Vr1 doen het goed in de competitie. Ze staan op een mooie 2e plek met 7 punten.
Buinen staat bovenaan met 13 punten.

JVV 2 begon de competitie met een uitwedstrijd bij Valthermond 5.
Na een 2-0 achterstand kwam het team van Jan Smits goed terug in de wedstrijd.
Een mooie goal van Jesper en een kopbal van Jan-Willem bracht de spanning weer terug.
De thuis ploeg liep hierna toch weer uit na 3-2 en vlak voor rust zelfs 4-2.
Na de thee trof Geert-Jan nog doel voor JVV. 4-3
Valthermond  scoorde vlak voor tijd nog de eindstand 5-3

JVV 1 begon de competitie met een thuiswedstrijd tegen Buinerveen 1. Na wat kleine kansjes voor JVV in het begin waren het toch de gasten die op voorsprong kwamen door een terugspeel bal van dichtbij binnen te tikken. 0-1
Een vreemde situatie deed zich voor vlak voor rust. Na een blessure behandeling moest JVV een ingooi nemen en de bal terug spelen op Buinerveen.
Dit gebeurde ook net over de middenlijn. Jeroen Alting schoot de bal hoog terug maar de keeper van Buinerveen stond niet op te letten en de bal ging onderkant lat binnen. 1-1
Uit sportiviteit liet JVV Buinerveen een doelpunt scoren zodat het bij rust 1-2 stond.
Na rust liep Buinerveen verder uit naar 1-3 en een mooi genomen vrije trap de eind uitslag 1-4.