Beide teams scoorde er lustig op los.

JVV 2 begon op de zondag ochtend thuis tegen Titan 3.
Na een kleine 11 minuten spelen kwam Titan op 0-1.
Vlak voor rust scoorde JVV 2 de gelijkmaker.
Een mooie aanval via Geert-Jan die een pass gaf op Wen die weer goed de vrij staande Jesper kon bedienen en met een fraai schot de 1-1 rust stand op het score bord kon zetten.

Vlak na rust kwamen de gasten alweer op 1-2 door van dichtbij in te schieten.
Maar even later kwam de gelijkmaker door een pass van Martin op Arno die mooi binnen schoot. 2-2

Half weg de 2e helft scoorde de gasten weer 2-3.
Maar vlak voor tijd scoorde Jesper zijn 2e doelpunt op aangeven van Ronny en bracht de eindstand daarmee op 3-3

JVV 1 speelde uit in Ees tegen EEC 1.Al na 1 minuut werd een doelpunt voor JVV ten onrechte afgekeurd.
Een bal kwam via de tegenstander terecht bij Roy Veen die met een mooie lob de keeper verraste.
De grensrechter zag het anders en de scheidsrechter keurde de goal af.

Even later was het wel raak. Een bal van Jeroen Alting die kwam bij Roy Veen die goed binnen schoot. 0-1

Na 27 minuten spelen een aanval uit het boekje voor JVV. Roy Brons legt de bal mooi af op Roy Veen die zijn 2e doelpunt maakte deze middag. 0-2
Vlak voor rust deed de thuisploeg iets terug uit een corner die goed werd binnen geschoten. 1-2

Na rust kreeg EEC de kans om gelijk te komen. De thuisploeg mocht een penalty nemen na een overtreding in het strafschop gebied. De penalty werd keurig klem vast gepakt door keeper Jaron Dam.
Uit de daarop volgende counter scoorde Roy Veen vanmiddag zijn 3e doelpunt en stond de 1-3 op het scorebord.

JVV bleef jagen op meer doelpunten en had daarmee succes. Een terugspeelbal werd verkeerd beoordeeld door de keeper, een eigen doelpunt. 1-4
Vlak voor het eindsignaal werd een voorzet van EEC nog goed binnen gekopt. 2-4

De eerste overwinning voor JVV 1 was een feit.