dinsdag 6 september 2022

RABO Club Support

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid (als je een Rabobank klant bent) om te stemmen
op je favoriete sportclub via de RABO Club Support. 

Voetbalvereniging J.V.V. is een relatief kleine maar hele gezellige voetbalvereniging uit Jipsingboertange. Iedereen is er van harte welkom! Momenteel heeft J.V.V. 2 seniorenteams, 2 dames team 7x7 en een dartteam. Qua spelersaantallen zijn we de afgelopen jaren gegroeid en we hopen dit de komende jaren door te kunnen zetten. De komende jaren proberen wij ook kwalitatief een paar stappen te maken, met het sportieve plezier voorop!

Ons doel

Graag zouden wij nieuwe trainingsballen en andere trainingsmiddelen aanschaffen om als kleine club zijnde toch goed te kunnen trainen. Daarnaast zouden wij graag wat klein onderhoud plegen aan de kleedkamers, het ballen- en materiaalhok en de kantine.

Vorig jaar

Als club hebben wij nog een aantal wensen die wij mogelijk kunnen vervullen met de gelden van RABO ClubSupport. Zo willen wij graag een nieuwe omheining om het hoofdveld om het aangezicht te verfraaien en de borden van onze sponsoren nog beter tot hun recht te laten komen. Daarnaast willen wij graag de overkapping die aan de kantine grenst vergroten zodat onze vaste trouwe supporters en mogelijk ook nieuwe supporters ruimte hebben om ook met minder goed weer de voetbalwedstrijden droog te bekijken.

Laat daarom je stem niet verloren gaan en stem JVV

Stemmen kan vanaf 5 t/m 27 september 2022
Geen opmerkingen:

Een reactie posten