maandag 22 mei 2023

Uitslagen afgelopen weekend

Zondag kwam alleen JVV 1 in actie op de velden.
De wedstrijd van JVV 2 werd afgelast ivm een sterfgeval binnen Veelerveen.

JVV 1 ging op bezoek voor de laatste competitie wedstrijd in Gasselte bij GKC 1.
JVV speelde ook hier een goede partij en kreeg de meeste kansen in de 1e helft.
Maar in het voetbal telt natuurlijk doelpunten en GKC scoorde vlak voor rust wel. 1-0

Na rust leek de wedstrijd gelopen, na 13 minuten spelen scoorde de thuisploeg
met een lob de 2-0 binnen.

Maar ook nu toonde JVV werklust en veel strijd.
Het bleef goed voetballen en dat werd beloond,
invaller Godfrey Serubogo schoot na een voorzet van rechts ineens uit de lucht de 2-1 binnen.

Zo'n 10 minuten voor tijd schoot Godfrey ook de 2-2 binnen.
Grensrechter van GKC stond te vlaggen maar scheidsrechter Keuris zag in deze aanval geen
buitenspel en keurde het doelpunt goed.

Na vele protesten van de thuisploeg en met nog 5 minuten te spelen kwam JVV zelfs op 2-3
Een voorzet van rechts werd nu fraai binnen gekopt door Godfrey, zijn 3e doelpunt.
Ook nu veel protesten van de thuisploeg omdat de grensrechter van GKC weer buitenspel had gezien.

JVV kon na alle protesten de wedstrijd rustig uit spelen en won terecht met 2-3

Met een mooie 3e plaats in de competitie kan JVV 1 zich op gaan maken voor de nacometitie.
Een toetje die op zondag 4 juni gespeeld gaat worden.
Wie de tegenstander is en waar er gespeeld gaat worden, dat gaan we binnenkort horen en zullen het