Afgelopen zondag 4 juni 2023 verloor JVV in Sneek tegen Black Boys 1 met 6 - 2.
80e minuut een goede wedstrijd.

Al vroeg in de wedstrijd kwam JVV op 0 - 1 door Tom Elling.
Een te korte terugspeelbal van Black Boys op de keeper
waar Tom alert op reageerde.
3 minuten later wist de thuis ploeg alweer op gelijke hoogte te komen door een hard schot langs keeper Nieck Bentum te schieten. 1 - 1

Hierna kreeg JVV veel kansjes om weer op voorsprong te komen maar de bal wou er maar niet in.
Na 23 minuten spelen kreeg Black Boys een kans, na een aanval werd de bal voor gegeven en werd van dichtbij binnen geschoten. 2 - 1 Dit was tevens de rust stand.

De 2e helft begon JVV ook weer goed.
Een handsbal van een speler van Black Boys werd in de 9e minuut van de
2e helft bestraft met een penalty.
Tom Elling schoot goed binnen en de stand was weer 2 - 2

Met nog een kleine 20 minuten te spelen kreeg Rik Schulte in korte tijd 2 x een gele kaart.
Met 10 man moest JVV blijven hopen op een scoringskans.
Na veel strijd en inzet werd het toch teveel voor JVV,
zo'n 10 minuten voor tijd werd een snelle uitval van Black Boys goed uitgespeeld. 3 - 2

Vanaf dit moment ging JVV alles of niets spelen en kwamen er ook kansjes voor JVV,
maar in 3 minuten tijd werd de voorsprong van Black Boys slim uitgespeeld tot 6 - 2

Het was voor JVV een mooie dag ondanks de nederlaag.