maandag 21 september 2015

JVV haalt revanche en bewijst ongelijk van trainer THOS

JVV heeft de eerste punten in de 5e klasse binnegehaald. THOS werd in Jipsingboertange overtuigend met 3-1 aan de kant gezet. JVV gaat dankzij deze overwinning Veelerveen en THOS voorbij op de ranglijst en vindt zich nu terug op plaats 12.

De overwinning was extra speciaal, omdat het hele team vastberaden was om de trainer van THOS ongelijk te bewijzen. De trainer van de ploeg uit Beerta had zich in de krant erg denigrerend uitgelaten over JVV, hetgeen zich nu uitbetaalde in een extra gemotiveerd team en een welverdiende overwinning.

Lees een uitgebreid wedstrijdverslag binnenkort op de pagina "Verslagen".

Op de andere velden waren wederom een aantal verrassingen te zien. Titelfavoriet Bareveld ging na de overtuigende zege op JVV van vorige week onderuit tegen BNC (2-1). Een andere titelkandidaat, Sellingen, morste opnieuw punten en verloor met 3-2 van PJC. WEO, nieuwkomer in deze klasse (voorheen spelend in de 5e klasse F), voldeed wel aan de verwachtingen door met 4-2 te winnen van Oldambtster Boys, dat ondanks deze verliespartij boven verwachting presteert. Drieborg deed goede zaken door met 2-0 te winnen van DWZ. SPW kwam in Wedde niet verder dan een 1-1 gelijkspel, evenals Gasselternijveen in Veelerveen.

WEO heeft als enige ploeg nog geen puntverlies geleden en staat dus bovenaan. Gasselternijveen is ook nog ongeslagen, maar door het gelijkspel tegen Veelerveen vindt het zich terug op de tweede plaats. Geen enkele ploeg is nog puntloos na de derde speelronde. THOS en Veelerveen delen de laatste plaats met 1 punt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten