vrijdag 24 augustus 2018

JVV 1 - ASVB 1 (3-6)

Na de mooie overwinning op Wedde 2 (2-3) in de Westerwoldse kampioenschap moest het team van Gerbie Veen en Erik de Zwart aantreden tegen 2e klasse ASVB.

Ook nu speelde JVV een goede wedstrijd. Kansjes waren er zeker voor ASVB maar ook JVV kreeg er een paar.

ASVB scoorde al vrij snel na 3 minuten. 0 - 1

Na 9 minuten spelen werd een speler van ASVB vast gehouden aan het shirt binnen de 16 meter gebied.
Helaas kon penalty killer Martin Rozeveld deze penalty van ASVB niet keren. 0 - 2

Na een klein half uur spelen kwamen de gasten op 0-3.
Dit was ook tevens de rust stand.

Na de thee kwamen de gasten al vrij snel na een corner op 0-4.
Ook nu bleef JVV goed voetballen. Leuke combinatie's en het tempo in de wedstrijd lag hoog van 2 kanten.
En ook de kansjes voor JVV bleven komen.

Zo ook in de 16e minuut toen de keeper van ASVB even mis zat na een pass van achteruit.
Dennis de Roo reageerde alert en scoorde 1 - 4
Even later scoorde ASVB van dichtbij de 1-5

Half weg de 2e helft waren de gasten uitgebroken en scoorde de 1-6

JVV bleef ondanks deze achterstand gewoon voetballen en dankzij de goede inzet van het team werd de achterstand verkleind.
Eerst door een mooie pass van Dennis de Roo op Nick Stalknecht die mooi binnen kon schieten. 2 - 6

En even later was het nog een keer Dennis de Roo die de eindstand bepaalde op 3 - 6

Ondanks deze nederlaag toch een mooie wedstrijd gezien met fantastische inzet.
Zaterdag 25 augustus speelt JVV om de 3e of 4e plek in deze kampioenschap tegen Ter Apel.
Aanvang wedstrijd 19.00 uur in Bellingwolde.