donderdag 23 augustus 2018

Wedde 2 - JVV 1

JVV 1 speelde Dinsdag avond haar eerste wedstrijd in de Westerwolds kampioenschap.
Tegenstander van dinsdag was Wedde 2.

De vele meegereisde supporters van JVV hebben een goed spelend JVV gezien.
Na 24 minuten spelen kwam een mooie pass van Baruch Venema terecht bij Dennis de Roo.
Dennis liep goed door en scoorde mooi. 0 - 1

Na 27 minuten was er een mooi schot van Lars Kamies. Iedereen van JVV stond te juichen, maar helaas de doelpoging ging in het zijnet.

2 minuten later werd JVV verrast met een schot/lob vanaf links. Wedde 2 kwam terug tot 1 - 1

Vlak voor rust was het even schrikken voor Wedde 2. De keeper en een speler van Wedde kwamen keihard met elkaar in botsing. De blessure leek ernstig en besloten werd om gelijk maar de kleedkamers op te zoeken voor de rust.

De 2e helft kwam JVV ook weer goed de kleedkamer uit. 4 kansen op rij voor Dennis de Roo 2x en Roy Brons 2x maar allebei konden ze het net niet vinden.

Na 24 minuten in de 2e helft was het wel raak.
Een mooie uithaal vanaf links werd binnen geschoten door Roy Brons 1 - 2

Even later was het weer Roy die nu goed het overzicht behield en vanaf links een goede pass gaf op Nick Stalknecht. Hij kon de bal goed binnen schieten. 1 - 3

Vlak voor tijd kreeg Wedde 2 nog een kans en scoorde van dichtbij de eindstand binnen 2 - 3